Echipa RACIS

Echipa RACIS este formata din experti cu o vasta experienta in elaborarea, implementarea si imbunatatirea sistemelor de management, indiferent de marimea si complexitatea organizatiilor si domeniul de activitate. Deviza noastra este sa fim "Leaderi in dezvoltarea sistemelor de management ISO", astfel ca ne concentram asupra actualizarii cunostintelor in implementarea standardelor.

Expertii RACIS - o extensie a personalului organizatiei

Considerati echipa noastra de experti ISO ca pe o extensie a personalului societatii d-voastra, dedicati elaborarii, implementarii si mentinerii sistemului d-voastra de management. Solutiile noastre de management si serviciile post certificare sunt concepute astfel incat sa nu produca intreruperi in activitatile zilnice ale organizatiei. Personalul d-voastra trebuie sa continue sa se concentreze pe activitatile curente in timp ce consultantii nostri vor pregati organizatia pentru certificarea ISO si pentru imbunatatirea continua a sistemului de management in viitor.

Solutii unice de management

Specialistii nostri analizeaza cerintele organizatiei, propun cel mai potrivit sistem de management si elaboreaza documentatia necesara (manual, proceduri, instructiuni, formulare). De asemenea, asiguram cursuri de instruire a personalului implicat in implementarea standardului, cu privire la cerintele standardului. Specialistii RACIS conduc implementarea sistemului de management si participa, ca terta parte, la auditurile de pre-certificare si certificare, pentru a sprijini organizatia d-voastra in rezolvarea imediata a eventualelor observatii si obtinerea certificarii. Serviciile post-certificare includ audituri interne, cursuri de instruire a personalului, imbunatatirea sistemului de management.